Cumhuriyet İlkokulu
ÇERDİĞİN MAH. 1065 SK. NO: 3 İÇ KAPI NO: 1 MERKEZ / AKSARAY

VİZYON

Geleceğini tahmin eden değil, geleceğini planlayan ve yeteneklerinin farkında olan mutlu bir nesil yetiştirmek.

MİSYON

Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, eğitim öğretim faaliyetlerinin uygun öğrenme ortamlarında manevi değerlere bağlı kalarak ve sürekli kendimizi geliştirerek öğrencilerimizi ortaöğretime ve hayata hazırlamaktır. KALİTE POLİTİKAMIZ Okulumuz temel anlamda milli ve manevi değerlere saygılı geleceğe güvenle hazırlanan mutlu bireyler yetiştirmeyi hedef alan ve ilkelerini buna göre şekillendiren bir eğitim kurumudur. Bu amaçla okulumuzda kalite bilincinin yerleşmesi için mali ve sosyal çevrelerden etkilenmeden bütün kesimlere eşit mesafede durarak tüm eğitim öğretim faaliyetlerinin sürdürülebilirliğine katkı sunmak temel politikamızdır. İSG POLİTİKAMIZ Cumhuriyet İlkokulu yönetimi ve çalışanları olarak yasal mevzuat ve düzenlemelere uyar sürekli gelişmeyi temel alan bir iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemi dahilinde sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı oluştururuz. - Çalışma ortamında ortaya çıkabilecek sağlık ve güvenlik risklerinin analizi edilerek minimize edilmesi, - İş sağlığı ve güvenliği bilincinin oluşturulması için eğitim faaliyetlerinin düzenlenmesi, - Sıfır iş kazası ve sıfır meslek hastalığı hedefini benimseyerek gerekli önlemleri almak süratiyle verimliliğimizin artırılması yönünde faaliyetlerimizi kalite ve İSG yönetim sistemiyle bütünleşik bir şekilde yöneterek eğitim öğretim faaliyetlerinde iş sağlığı ve güvenliği açısından öncülüğümüzle örnek bir okul olmak için tüm gücümüzle çalışırız.

Normal Öğretim

Başlama:09:05 Bitiş:16:30